MONTADITO DE TOMATE Y ANCHOA
Ingredientes:
·
Anchoas del Cantábrico
·
Tomates maduros
·
Pan de baguette
Preparación:
Tostar
el pan. Untar el pan con mayonesa para que no se humedezca. Cortar el tomate en
rodajas finas. Decorar con la anchoa. Servir fríos.
TOMATO AND ANCHOVY MONTADITO
Ingredients: Cantabrian anchovies - tomatoes - baguette
Preparation: Toast the bread. Spread mayonnaise in the bread to avoid getting wet. Cut the tomatoes into thin slices. Garnish with the anchovies. Serve cold.
MONTADITO DI POMODORO E ACCIUGHE
Ingredienti: Cantabria acciughe - baguette - pomodori maturi
Preparazione: Tostare il pane. Stendere il pane con maionese per evitare di bagnarsi. Tagliare i pomodori a fettine sottili. Guarnire con le acciughe. Servire freddo.
TOMATO AND ANCHOVY MONTADITO
Ingredients: Cantabrian anchovies - tomatoes - baguette
Preparation: Toast the bread. Spread mayonnaise in the bread to avoid getting wet. Cut the tomatoes into thin slices. Garnish with the anchovies. Serve cold.
MONTADITO DI POMODORO E ACCIUGHE
Ingredienti: Cantabria acciughe - baguette - pomodori maturi
Preparazione: Tostare il pane. Stendere il pane con maionese per evitare di bagnarsi. Tagliare i pomodori a fettine sottili. Guarnire con le acciughe. Servire freddo.
Comentarios
Publicar un comentario