MONTADITO DE ANCHOA Y RICOTA DE PECORINO
Ingredientes:
·
Anchoas del Cantábrico
·
Ricota de Pecorino/ Queso Fresco
·
Pan de baguette/ pan de molde tostado
Preparación:
Tostar
el pan. Untar el pan con mantequilla en pomada para que no se humedezca. Añadir
la ricota/queso fresco. Decorar con la anchoa. Servir en triángulos, rectángulos
o cortar con un molde.
ANCHOVY AND RICOTTA MONTADITO
Ingredients:· Cantabrian anchovies· Pecorino Ricotta / Queso Fresco· Baguette bread
Preparation:
Toast the bread. Spread the bread with butter cream you can not get wet. Add the ricotta / cream cheese. Garnish with anchovy. Serve in triangles, rectangles or cut with a cutter.
ANCHOVY AND RICOTTA MONTADITO
Ingredients:· Cantabrian anchovies· Pecorino Ricotta / Queso Fresco· Baguette bread
Preparation:
Toast the bread. Spread the bread with butter cream you can not get wet. Add the ricotta / cream cheese. Garnish with anchovy. Serve in triangles, rectangles or cut with a cutter.
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