MONTADITO DE CAVIAR
Ingredientes:
· Una lata de sucedáneo de Caviar
· 1 Barra de pan o Baguette
· Mantequilla
Preparación:
Cortar
el pan en trozos de 4 dedos y abrir por la mitad. Tostar el pan. Untan con
mantequilla (sacar de la nevera para que unte bien). Añadir por encima el
caviar.
Nota: Se puede añadir unas rodajitas de huevo duro.
CAVIAR MONTADITO
Ingredients: Caviar - Baguette- Butter
Preparation: Cut the bread into pieces of 4 fingers and open it in half. Toast the bread. Spread with butter (remove from the refrigerator to brush well). Add over caviar.
Note: You can add a few slices of boiled egg.
CAVIAR MONTADITO
Ingredients: Caviar - Baguette- Butter
Preparation: Cut the bread into pieces of 4 fingers and open it in half. Toast the bread. Spread with butter (remove from the refrigerator to brush well). Add over caviar.
Note: You can add a few slices of boiled egg.
Comentarios
Publicar un comentario